Салат до 8 березня «Кали»

Салат до 8 березня «Кали»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат до 8 березня «Кали»

  • куряче філе (відварене) - 300 г,
  • мариновані шампіньйони - 300 г,
  • консервовані ананаси - 300 г,
  • сир - 150 г,
  • морква (варена) - 2 шт.,
  • яйця - 3 шт.,
  • плавлений сир - 3 пластинки,
  • майонез - для заправки,
  • зелена цибуля і зелень кропу - для оздоблення.

Як приготувати Салат до 8 березня «Кали»

Салат викладіть шарами, кожен шар змастіть майонезом:

1 – печериці,  порізані пластинками,

2 – порізане куряче філе,

3 – ананаси, порізані кубиками,

4 – натертий на тертці сир,

5 – натерта на тертці морква,

6 – натертий жовток,

7 – натертий білок.

Прикрасьте салат пластинками плавленого сиру згорнутими у вигляді кал. Всередину вставте скибочки моркви. Із зеленої цибулі зробіть стебла квітів. Посипте салат подрібненим кропом. тут

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Салат до 8 березня «Кали»

  1. Готовила этот салат!Родным очень понравился.Оригинальный.Спасибо за чудесный рецепт!!!!

  2. все составляющие этого рецепта гармонируют между собой, должно быть вкусно

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал