Салат до 8 березня «Ромашкове поле»

Салат до 8 березня «Ромашкове поле»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат до 8 березня «Ромашкове поле»

  • яйця - 2 шт.,
  • огірки - 2 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • консервована сайра - 1 банка,
  • рис - 0,5 склянки,
  • зелена цибуля - 0,5 пучка,
  • зелений салат - 0,5 пучка,
  • зелень кропу - 0,5 пучка,
  • майонез - 400 г,
  • рослинна олія - для смаження.

Як приготувати Салат до 8 березня «Ромашкове поле»

  1. Рис ретельно промийте та відваріть до готовності у підсоленій воді.

  2. Моркву натріть на крупній тертці і обсмажте на олії.

  3. Дрібно наріжте огірки. Подрібніть зелену цибулю.

  4. З консерви злийте зайву рідину і розімніть її виделкою.

  5. Яйця відваріть, білок наріжте соломкою, а жовток розімніть вилкою. Женские туфли Львов

  6. Укладайте салат шарами: 1-й – листя салату, 2-й – відварений рис, змастіть майонезом, 3-й – сайра, 4-й – зелена цибуля, змастіть майонезом, 5-й – морква, змастіть майонезом, 6-й – огірки, змастіть майонезом.

  7. Прикрасьте салат гілочками кропу і відварними яйцями. З білка зробіть пелюстки ромашки, а з жовтка – серединку.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат до 8 березня «Ромашкове поле»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал