Салат до 8 березня «Весняний букет»

Салат до 8 березня «Весняний букет»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 7
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат до 8 березня «Весняний букет»

  • яйця - 7 шт.,
  • вершковий сир «Філадельфія» - 100 г,
  • сьомга малосольна - 100 г,
  • спеції, зелень,
  • буряк - 1 шт.,
  • чай чорний - 1 пакетик.

Як приготувати Салат до 8 березня «Весняний букет»

  1. Яйця відваріть, потім очистіть. Покладіть яйця в тарілку з натертим буряком, щоб вони забарвилося її соком, яйця стануть бузкового кольору. Щоб отримати коричневий або жовтуватий відтінок опустіть яйця в киплячу воду з пакетиком чорного чаю. Чим довше тримати яйце, тим темніше вийде відтінок.
  2. Яйця розріжте на дві половинки. Для краси зробіть “насічки” , надаючи форму квітки. Вийміть жовток.
  3. Сир і сьомгу збийте в блендері, додайте трохи жовтка і спеції. Нафаршируйте половинки яєць готовою начинкою.
  4. Прикрасьте зеленню, виклавши яйця у формі букета.
Автор рецепту: Олена Тарасова, м. Краматорськ
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал