camcumgirls
Салат до дня закоханих “Від щирого серця”

Салат до дня закоханих “Від щирого серця”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Салат до дня закоханих “Від щирого серця”

  • яловичина варена: 400 г.
  • цибуля: 2 шт.
  • морква: 2 шт.
  • консервований зелений горошок: 200 г.
  • зелена петрушка або кінза: кілька гілочок
  • майонез, сіль та чорний мелений перець за смаком
  • Для маринаду
  • оцет: 100 мл
  • цукор: 1 ст. ложка
  • сіль: 1/2 ч. ложки

Як приготувати Салат до дня закоханих “Від щирого серця”

Готуємо так:

1. Моркву  почистити, зварити, охолодити, порізати кубиками. Зелень петрушки чи кінзи помити і дрібно порізати, залишивши кілька листочків для оздоблення.

2. Приготувати маринад: змішати 100 мл оцту з половиною чайної ложки солі і зі столовою ложкою цукру, ретельно перемішати. Дві великі цибулини почистити, нарізати  півкільцями, покласти в маринад і залишити на  дві години у холодному місці.

3. Нарізати м’ясо кубиками, додати до нього 200 г горошку (трішки горошку відкласти для оздоблення), моркву, зелень петрушки й перемішати. З цибулі злити маринад й додати її до салату.

4. Заправити салат майонезом, посолити і поперчити за смаком. Оздобити салат петрушкою і викласти  горошок у формі серця.

* Маринована в оцті цибуля виходить досить гострою. Якщо ви хочете пом’якшити її смак, можна зменшити час маринування, або ж розвести оцет водою.

* За бажанням до салату можна додати зелену цибулю та сухі трави за смаком.

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал