Салат «Французький»

Салат «Французький»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Французький»

  • капуста - 150-200 г,
  • огірки - 2 шт.,
  • копчене м'ясо - 200 г,
  • мариновані гриби - 250-300 г,
  • смажений арахіс - за смаком,
  • зелена цибуля - 5-6 пір'їн,
  • майонез - для заправки.

Як приготувати Салат «Французький»

  1. Капусту, огірки і копчене м’ясо поріжте соломкою. Подрібніть зелену цибулю.

  2. Всі інгредієнти викладіть в порційні салатниці шарами: капуста, гриби, копчене м’ясо, огірки, цибуля.

  3. Перед подачею на стіл полийте салат майонезом і посипте арахісом.

 Кожен гість повинен сам перемішати свій салат, приготований за цим кулінарним рецептом. Якщо перемішати цей салат заздалегідь, він може втратити смак.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал