camcumgirls
Салат із брюссельської капусти з беконом

Салат із брюссельської капусти з беконом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат із брюссельської капусти з беконом

  • брюссельська капуста - 400 г,
  • бекон - 50 г,
  • журавлина - 1 ст. ложка,
  • кедрові горішки - 1 ст. ложка,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • сіль за смаком.

Як приготувати Салат із брюссельської капусти з беконом

  1. Капусту отварите в подсоленной воде около 10 минут, откиньте на сито. Если капуста крупная – разрежьте ее пополам.
  2. Бекон тонко порежьте и обжарьте на оливковом масле. В конце жарки добавьте капусту и прогрейте в течении 1 минуты.
  3. Добавьте клюкву и кедровые орешки.
Автор рецепту: Світлана Демочко, смт Чернігівка, Запорізька область.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал