camcumgirls
Салат із тунця

Салат із тунця

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат із тунця

  • консервований тунець в олії -1 банка,
  • сир -150 г,
  • огірки -1-2 шт.,
  • яйця -4 шт.,
  • морква -1 шт.,
  • майонез для заправки.

Як приготувати Салат із тунця

  1. Яйця і моркву відваріть. Сир натріть на крупній тертці.
  2. На дно креманок викладіть натерті на крупній тертці білки яєць. Змастіть майонезом.
  3. Тунець розімніть вилкою, зайву олію злийте. На яєчні білки викладіть шар тунця.
  4. На тунець викладіть натерті на тертці огірки, змастіть майонезом.
  5. Поверх шару з огірка викладіть шар тертої моркви. Поверх морквяного шару – тертий сир. Змастіть трохи майонезом.
  6. Останнім шаром викладіть терті на дрібній тертці яєчні жовтки. Готовий салат залиште настоятися, потім подайте на стіл. Перед подачею прикрасьте салат за бажанням.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал