Салат із запеченими баклажанами

Салат із запеченими баклажанами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Салат із запеченими баклажанами

  • баклажани - 1-2 шт.,
  • помідори - 2-3 шт.,
  • яйця (варені) - 2 шт.,
  • сир - 50 г,
  • часник - 1 зубець,
  • соєвий соус - 1 ст. ложка,
  • йогурт (знежирений) - 100 г,
  • сир «Філадельфія» - 1 ст. ложка,
  • гірчиця - 1 ч. ложка,
  • сіль, зелень - за смаком,
  • болгарський перець - для прикраси.

Як приготувати Салат із запеченими баклажанами

  1. Баклажани і перець запечіть у духовці. Баклажани остудить, почистіть, поріжте невеликими шматочками, змішайте з подрібненим часником і соєвим соусом, посоліть. Викладіть шар баклажанів на тарілку.

  2. Другим шаром викладіть помідори, порізані кубиком, посоліть.

  3. Йогурт змішайте з сиром і гірчицею. Змастіть помідорний шар.

  4. Яйця потріть на середню тертку і викладіть наступним шаром, посоліть.

  5. Зверху посипте натертим сиром. Прикрасьте подрібненою зеленню і порізаним запеченим перцем.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат із запеченими баклажанами

  1. Я вирішила приготувати цю страву, але не багато його змінила, все таки замість йогурту я додала майонез, так як я взагалі вважаю поєднання баклажанів і йогурту, вони не сумісні. Все інше робила за рецептом, і ви знаєте, вийшло дуже смачно, я думаю таке блюдо можна сміливо подавати до святкового столу.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал