
Салат із запеченими баклажанами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Інгредієнти для приготування: Салат із запеченими баклажанами
- баклажани - 1-2 шт.,
- помідори - 2-3 шт.,
- яйця (варені) - 2 шт.,
- сир - 50 г,
- часник - 1 зубець,
- соєвий соус - 1 ст. ложка,
- йогурт (знежирений) - 100 г,
- сир «Філадельфія» - 1 ст. ложка,
- гірчиця - 1 ч. ложка,
- сіль, зелень - за смаком,
- болгарський перець - для прикраси.
Як приготувати Салат із запеченими баклажанами
-
Баклажани і перець запечіть у духовці. Баклажани остудить, почистіть, поріжте невеликими шматочками, змішайте з подрібненим часником і соєвим соусом, посоліть. Викладіть шар баклажанів на тарілку.
-
Другим шаром викладіть помідори, порізані кубиком, посоліть.
-
Йогурт змішайте з сиром і гірчицею. Змастіть помідорний шар.
-
Яйця потріть на середню тертку і викладіть наступним шаром, посоліть.
-
Зверху посипте натертим сиром. Прикрасьте подрібненою зеленню і порізаним запеченим перцем.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Салат із запеченими баклажанами
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Я вирішила приготувати цю страву, але не багато його змінила, все таки замість йогурту я додала майонез, так як я взагалі вважаю поєднання баклажанів і йогурту, вони не сумісні. Все інше робила за рецептом, і ви знаєте, вийшло дуже смачно, я думаю таке блюдо можна сміливо подавати до святкового столу.