
Салат “Камуфляж”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Камуфляж”
- капуста: 1/2 невеликого качана
- морква: 1 шт.
- цибуля зелена: 1 пучок
- чорнослив: 8-10 шт.
- яйця варені: 2 шт.
- кріп: 1/2 пучка
- майонез і сіль за смаком
Як приготувати Салат “Камуфляж”
Готуємо так:
- Чорнослив замочити у гарячій воді, потім промити, обсушити, подрібнити. Моркву почистити, потерти на великій тертці, додати 1 ч. ложку майонезу, ретельно перемішати. Зелену цибулю і кріп подрібнити (залишивши кілька гілочок для прикрашання), яйця почистити, порізати кубиками. Капусту посікти, злегка посолити, змішати з кропом і пом’яти. Додати до капусти майонез, ретельно перемішати.
- Салат викладати шарами: 1 – морква, 2 – зелена цибуля, 3 – половина яєць, 4 – капуста з кропом і майонезом, 5 – решта яєць, 6 – чорнослив. Зверху салат прикрасити гілочками кропу і зеленою цибулею.
* Замість зеленої цибулі можна взяти звичайну цибулю, але її слід злегка замаринувати в оцті.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Капоната
-
Міні-галети зі сливами
-
Овочевий салат з броколі
-
Заливне «Великоднє»
-
Домашнє шампанське «Новий рік на порозі»