camcumgirls
Салат “Камуфляж”

Салат “Камуфляж”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Камуфляж”

  • капуста: 1/2 невеликого качана
  • морква: 1 шт.
  • цибуля зелена: 1 пучок
  • чорнослив: 8-10 шт.
  • яйця варені: 2 шт.
  • кріп: 1/2 пучка
  • майонез і сіль за смаком

Як приготувати Салат “Камуфляж”

Готуємо так:

  1. Чорнослив замочити у гарячій воді, потім промити, обсушити, подрібнити. Моркву почистити, потерти на великій тертці, додати 1 ч. ложку майонезу, ретельно перемішати. Зелену цибулю і кріп подрібнити (залишивши кілька гілочок для прикрашання), яйця почистити, порізати кубиками. Капусту посікти, злегка посолити, змішати з кропом і пом’яти. Додати до капусти майонез, ретельно перемішати.
  2. Салат викладати шарами: 1 – морква, 2 – зелена цибуля, 3 – половина яєць, 4 – капуста з кропом і майонезом, 5 – решта яєць, 6 – чорнослив. Зверху салат прикрасити гілочками кропу і зеленою цибулею.

* Замість зеленої цибулі можна взяти звичайну цибулю, але її слід злегка замаринувати в оцті.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал