Салат «Карнавальна маска»

Салат «Карнавальна маска»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Карнавальна маска»

  • куряча грудка (відварна) - 1 шт.,
  • сир - 100 г,
  • морква (відварна) - 1 шт.,
  • буряк (відварний) - 1 шт.,
  • майонез (густий) - 200 г,
  • волоські горіхи (подрібнені) - 2 ст. ложки,
  • часник (пропущений через часниковий прес) - 2 зубчики,
  • сіль і перець за смаком,
  • зерна граната, зелень петрушки і кропу для прикраси.

Як приготувати Салат «Карнавальна маска»

 

  1. Приготувати заправку, змішавши майонез, горіхи, часник, сіль і перець.
  2. На овальне блюдо поставити 2 чарочки і навколо них викладати інгредієнти шарами, так щоб вийшла маска:

1 шар: порізану курячу грудку;

2 шар: 0,5 заправки;

3 шар: потертий на дрібній тертці сир;

4 шар: 0,5 заправки;

5 шар: верхня частина – дрібно терта морква, нижня – дрібно тертий буряк.

3. Прикрасити за допомогою зерняток граната, зелені петрушки і кропу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал