Салат «Карнавальна маска»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Салат «Карнавальна маска»
- куряча грудка (відварна) - 1 шт.,
- сир - 100 г,
- морква (відварна) - 1 шт.,
- буряк (відварний) - 1 шт.,
- майонез (густий) - 200 г,
- волоські горіхи (подрібнені) - 2 ст. ложки,
- часник (пропущений через часниковий прес) - 2 зубчики,
- сіль і перець за смаком,
- зерна граната, зелень петрушки і кропу для прикраси.
Як приготувати Салат «Карнавальна маска»
- Приготувати заправку, змішавши майонез, горіхи, часник, сіль і перець.
- На овальне блюдо поставити 2 чарочки і навколо них викладати інгредієнти шарами, так щоб вийшла маска:
1 шар: порізану курячу грудку;
2 шар: 0,5 заправки;
3 шар: потертий на дрібній тертці сир;
4 шар: 0,5 заправки;
5 шар: верхня частина – дрібно терта морква, нижня – дрібно тертий буряк.
3. Прикрасити за допомогою зерняток граната, зелені петрушки і кропу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Сьомга в білому вині з овочами, маслинами і лимоном
- Салат “Рубінова сніжинка”
- Рис по-лівански із смаженим фаршем і пелюстками мигдалю
- Новорічний салат «Адвент»
- Новорічний рулет “Оселедець під шубою”