camcumgirls
Салат “Кавун”

Салат “Кавун”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Гарно оформлений салат – це окраса святкового столу!

Інгредієнти для приготування: Салат “Кавун”

  • куряче філе -1 шт.
  • гриби мариновані -1 банка
  • сир твердий -100 г
  • маслини -1 банка
  • майонез, сіль, перець за смаком, огірок та помідор для оздоблення.

Як приготувати Салат “Кавун”

Готуємо так:

  1. Куряче філе зварити. Порізати маленькими шматочками, посолити, поперчити. Гриби порізати. Трошки сиру і 3 маслини відкласти для оздоблення. Решту сиру порізати кубиками, маслини розрізати навпіл. Змішати усі інгредієнти, заправити майонезом.
  2. викласти салат у формі кавунової дольки. Огірок потерти на тертці, викласти з нього шкірку. Сир потерти, викласти з нього внутрішню шкірку. Помідор порізати, викласти з нього м’якоть кавуна. З порізаних маслин зробити кавунові кісточки.
Автор рецепту: Маргарита Новикова, м. Львів
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат “Кавун”

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал