
Салат “Кавун”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Гарно оформлений салат – це окраса святкового столу!
Інгредієнти для приготування: Салат “Кавун”
- куряче філе -1 шт.
- гриби мариновані -1 банка
- сир твердий -100 г
- маслини -1 банка
- майонез, сіль, перець за смаком, огірок та помідор для оздоблення.
Як приготувати Салат “Кавун”
Готуємо так:
- Куряче філе зварити. Порізати маленькими шматочками, посолити, поперчити. Гриби порізати. Трошки сиру і 3 маслини відкласти для оздоблення. Решту сиру порізати кубиками, маслини розрізати навпіл. Змішати усі інгредієнти, заправити майонезом.
- викласти салат у формі кавунової дольки. Огірок потерти на тертці, викласти з нього шкірку. Сир потерти, викласти з нього внутрішню шкірку. Помідор порізати, викласти з нього м’якоть кавуна. З порізаних маслин зробити кавунові кісточки.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Салат “Кавун”
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
класний салат