Салат “Кремлівський”

Салат “Кремлівський”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Кремлівський”

  • картопля - 4 шт.,
  • морква - 2 шт.,
  • свіжа капуста - 250 г,
  • яйця - 5 шт.,
  • волоські горіхи почищені - 1 склянка,
  • майонез - 300 г.

Як приготувати Салат “Кремлівський”

Готуємо так:

1. Картоплю і яйця відварити і почистити. Картоплю нарізати кубиками. Яєчні жовтки відокремити від білків. І жовтки, і білки дрібно порубати (зручно просто розім’яти виделкою).

2. Капусту тонко нашаткувати, посолити, перемішати. Котли на пелетах Львів

3. Горіхи обсмажити, постійно перемішуючи, на сухій сковороді до світло-золотистого кольору. Остудити і дрібно порубати.

4. Сиру моркву натерти на крупній тертці.

5. Тепер починаємо збирати наш салат “Кремлівський”. На блюдо шарами викладаємо складові:

–  Картопля. Злегка присолимо і змащуємо майонезом.
– Морква. Знову присолимо і змастимо майонезом.
– Жовток і майонез.
– Капуста, віджата від соку. Майонез.
– Білки. Майонезом не змащуємо.
– Горіхи.
Для більш яскравого смаку в майонез можна додати трохи часнику. Краще дати салату пару годин  постояти, просочитися, охолодитися. Нарізати і подавати салат як торт.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Салат “Кремлівський”

  1. вкусный салатик который можно приготовить на каждый день а если готовить его на праздник его стоит только сформировать в любой форме=)))))))

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал