
Салат “Кремлівський”
Інгредієнти для приготування: Салат “Кремлівський”
- картопля - 4 шт.,
- морква - 2 шт.,
- свіжа капуста - 250 г,
- яйця - 5 шт.,
- волоські горіхи почищені - 1 склянка,
- майонез - 300 г.
Як приготувати Салат “Кремлівський”
Готуємо так:
1. Картоплю і яйця відварити і почистити. Картоплю нарізати кубиками. Яєчні жовтки відокремити від білків. І жовтки, і білки дрібно порубати (зручно просто розім’яти виделкою).
2. Капусту тонко нашаткувати, посолити, перемішати. Котли на пелетах Львів
3. Горіхи обсмажити, постійно перемішуючи, на сухій сковороді до світло-золотистого кольору. Остудити і дрібно порубати.
4. Сиру моркву натерти на крупній тертці.
5. Тепер починаємо збирати наш салат “Кремлівський”. На блюдо шарами викладаємо складові:
– Картопля. Злегка присолимо і змащуємо майонезом.
– Морква. Знову присолимо і змастимо майонезом.
– Жовток і майонез.
– Капуста, віджата від соку. Майонез.
– Білки. Майонезом не змащуємо.
– Горіхи.
Для більш яскравого смаку в майонез можна додати трохи часнику. Краще дати салату пару годин постояти, просочитися, охолодитися. Нарізати і подавати салат як торт.
Салат до посту, але якійсь дуже прісний, На вигляд гарний
вкусный салатик который можно приготовить на каждый день а если готовить его на праздник его стоит только сформировать в любой форме=)))))))
вид привлекает,хочется попробовать