Салат «На швидку руку»

Салат «На швидку руку»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Салат «На швидку руку»

  • морква (велика) - 1 шт.,
  • помідори - 3-4 шт.,
  • паростки сої - 60 г,
  • кукурудза - 0,5 банки,
  • листя салату (2-3 видів) - за смаком,
  • оливкова олія - для заправки,
  • бальзамічний оцет або сік лимона - для заправки,
  • сіль - за смаком.

Як приготувати Салат «На швидку руку»

  1. У велику миску викладіть кукурудзу, паростки сої, нарізану тонкими кільцями моркву і порізані кубиками помідори.

  2. Промите листя салатів просушіть паперовими рушниками, порвіть руками і покладіть в миску.

  3. Заправте салат оливковою олією і бальзамічним оцтом (або лимонним соком). Посоліть салат безпосередньо перед вживанням.

     За бажанням моркву можна натерти на тертці.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал