
Салат «На швидку руку»
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Салат «На швидку руку»
- морква (велика) - 1 шт.,
- помідори - 3-4 шт.,
- паростки сої - 60 г,
- кукурудза - 0,5 банки,
- листя салату (2-3 видів) - за смаком,
- оливкова олія - для заправки,
- бальзамічний оцет або сік лимона - для заправки,
- сіль - за смаком.
Як приготувати Салат «На швидку руку»
-
У велику миску викладіть кукурудзу, паростки сої, нарізану тонкими кільцями моркву і порізані кубиками помідори.
-
Промите листя салатів просушіть паперовими рушниками, порвіть руками і покладіть в миску.
-
Заправте салат оливковою олією і бальзамічним оцтом (або лимонним соком). Посоліть салат безпосередньо перед вживанням.
За бажанням моркву можна натерти на тертці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат “Вальдорф”
-
Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням
-
Салат зі селери з яйцем і горіхами
-
Салат з буряків з пікантною заправкою
-
Домашній майонез