Салат на Валентина “Спалах пристрасті”

Салат на Валентина “Спалах пристрасті”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Салат на Валентина “Спалах пристрасті”

  • заморожені креветки: 250 г.
  • сметана: 100 г.
  • апельсин: 2 шт.
  • огірок: 2 шт.
  • зелень кропу : півпучка
  • сіль, чорний мелений перець за смаком

Як приготувати Салат на Валентина “Спалах пристрасті”

Готуємо так:

  1. Опустити заморожені креветки в киплячу воду і варити протягом 5-10 хвилин.
  2. Апельсини помити і розрізати впоперек навпіл. Акуратно вибрати м’якоть з кожної половинки апельсина. Краї шкірки кожної половинки апельсина акуратно надрізати у формі зубців.
  3. З однієї половинки м’якоті апельсина витиснути  сік і змішати його зі сметаною. Решту м’якоті апельсина порізати невеликими кубиками і змішати з креветками.
  4. Огірки і зелень кропу помити. Порізати огірки невеликою соломкою, а зелень кропу подрібнити. Додати огірки та зелень до креветок і заправити сметаною з апельсиновим соком. Посолити і поперчити салат за смаком. Перед подачею до столу викласти його в “салатниці” з апельсинової шкірки.

 

* Креветки треба брати почищені, в іншому випадку потрібно їх взяти трохи більше, щоб чиста вага була не менше 250 г. Апельсини  повинні бути максимально великого розміру.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал