Салат “Нарциси”

Салат “Нарциси”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Нарциси”

  • варене куряче м'ясо: 300 г.
  • морква по-корейськи: 200 г
  • картопля: 4 шт.
  • квашені огірки: 3 шт.
  • олія: 2 ст. ложки
  • майонез, чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • Для оздоблення
  • варені яйця: 2 шт.
  • помідор: 1 шт.
  • кілька пір'їн зеленої цибулі
  • кілька гілочок кропу

Як приготувати Салат “Нарциси”

Готуємо так:

  1. Картоплю почистити, нарізати соломкою і обсмажити на олії до готовності. Викласти смажену картоплю на паперовий рушничок, щоб стік зайвий жир.
  2. Куряче м’ясо та огірки нарізати тонкою соломкою.
  3. Викладати салат шарами, перемазуючи кожен шар майонезом, у такій послідовності: куряче м’ясо, квашені огірки, картопля, морква по-корейськи. За необхідності, окремі шари можна посолити і поперчити. Шкіряне взуття Львів
  4. Змастити салат зверху майонезом і оздобити нарцисами: пелюстки вирізати з яєчного білка, а серединки сформувати зі шматочків помідора і яєчного жовтка. З зеленої цибулі зробити ніжки та листя нарцисів, і посипати салат подрібненим кропом.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Салат “Нарциси”

  1. Свежые огурцы, это конечно лучше, чем квашенные, но среди февраля можно попробовать и квашеные.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал