
Салат “Нептун”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Вище середнього
Кількість порцій:
4
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Нептун”
- філе форелі слабосолене: 250 г.
- креветки варені чищені: 200 г
- редиска: 200 г.
- зелений салат: 200 г.
- Для заправки
- оливкова олія: 3 ст. ложки
- бальзамічний оцет: 1-2 ч. ложки
- лимонний сік: 1 ч. ложка
- цедра лимона та сіль: за смаком
Як приготувати Салат “Нептун”
Готуємо так:
- Змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, лимонний сік, цедру і дрібку солі, й покласти в холодильник на півгодини. Опісля процідити.
- Салат помити, обсушити і порвати руками на досить великі шматочки. Редиску помити й нарізати тоненькими півкружальцями. Філе форелі нарізати тоненькими смужками.
- Викласти на тарілку салат, креветки, філе форелі та редиску, злегка посолити й полити заправкою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат з червоної капусти та цитрусів
-
Рецепт домашнього квасу
-
Салат з капусти і буряка «Здоров’я»
-
Салат зі селери з яйцем і горіхами
-
Пісний салат з буряків та грибів