Салат “Нептун”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Вище середнього
Кількість порцій:
4
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Нептун”
- філе форелі слабосолене: 250 г.
- креветки варені чищені: 200 г
- редиска: 200 г.
- зелений салат: 200 г.
- Для заправки
- оливкова олія: 3 ст. ложки
- бальзамічний оцет: 1-2 ч. ложки
- лимонний сік: 1 ч. ложка
- цедра лимона та сіль: за смаком
Як приготувати Салат “Нептун”
Готуємо так:
- Змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, лимонний сік, цедру і дрібку солі, й покласти в холодильник на півгодини. Опісля процідити.
- Салат помити, обсушити і порвати руками на досить великі шматочки. Редиску помити й нарізати тоненькими півкружальцями. Філе форелі нарізати тоненькими смужками.
- Викласти на тарілку салат, креветки, філе форелі та редиску, злегка посолити й полити заправкою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Теплий салат «Дон Дракон»
- Картопляні котлети з кукурудзою і цибулею. Кулінарний рецепт пісної страви
- Протеїновий коктейль
- Пісний салат з буряком та руколою
- Куряче філе з кунжутним соусом