Салат “Нептун”

Салат “Нептун”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Нептун”

  • філе форелі слабосолене: 250 г.
  • креветки варені чищені: 200 г
  • редиска: 200 г.
  • зелений салат: 200 г.
  • Для заправки
  • оливкова олія: 3 ст. ложки
  • бальзамічний оцет: 1-2 ч. ложки
  • лимонний сік: 1 ч. ложка
  • цедра лимона та сіль: за смаком

Як приготувати Салат “Нептун”

Готуємо так:

  1. Змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, лимонний сік, цедру і дрібку солі, й покласти в холодильник на півгодини. Опісля процідити.
  2. Салат помити, обсушити і порвати руками на досить великі шматочки. Редиску помити й нарізати тоненькими півкружальцями. Філе форелі нарізати тоненькими смужками.
  3. Викласти на тарілку салат, креветки, філе форелі та редиску, злегка посолити й полити заправкою.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал