Салат «Новорічна  прикраса столу»

Салат «Новорічна прикраса столу»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Новорічна прикраса столу»

  • картопля варена - 2 шт.,
  • яйця варені - 3 шт.,
  • м'ясний фарш, пересмажений з цибулею - 200 г,
  • сир - 150 г,
  • майонез - 100 г,
  • зелень кропу, болгарський перець (червоний), морква (відварна), чорнослив і кукурудза для прикраси.

Як приготувати Салат «Новорічна прикраса столу»

  1. Викласти на тарілку потерту на крупній тертці картоплю і змастити майонезом. Зверху покласти фарш. Потім – терті яйця (залишити один білок і половину жовтка для оформлення) і змастити майонезом.
  2. Вогник свічки викласти за допомогою тертого жовтка, тертої моркви, шматочка червоного перцю і шматочка чорносливу. Тертим білком засипати верх основи свічки. Іншу частину свічки посипати тертим сиром. Кропом викласти ялинкові гілки і прикрасити їх порізаним перцем і кукурудзою. З перцю за допомогою формочки вирізати бант.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал