
Салат “Новорічні прикраси”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Новорічні прикраси”
- телятина варена: 200 г.
- картопля варена: 1 шт.
- морква варена: 1 шт.
- буряк варений: 1 шт.
- болгарський перець: 1 шт.
- яйця варені: 2 шт.
- сік червоної капусти: 5 ст. ложок
- оливкова олія: 1-2 ст. ложки
- майонез домашній та сіль за смаком, зелень кропу та сир-косичка для оздоблення
Як приготувати Салат “Новорічні прикраси”
Готуємо так:
- Телятину розібрати руками на волокна. Перець подрібнити в блендері, змішати з буряком, натертим на середній тертці, посолити і заправити оливковою олією. Яєчні білки потерти на великій тертці і половину залити соком червоної капусти. Жовтки та моркву потерти на середній тертці (окремо). Картоплю потерти на великій тертці, а моркву – на середній.
- Викласти на блюдо картоплю у формі ялинкових іграшок, посолити за смаком і злегка змастити майонезом. Поверх картоплі викласти телятину, посолити і теж змастити майонезом. Декорувати іграшки смужками буряка з перцем, білого та кольорового білка, моркви і жовтка. Нанести візерунки з майонезу і “причепити” іграшки до ялинкової гілки з кропу, оздобивши її бантиком з сиру-косички.. Гачки для іграшок теж зробити з сиру-косички.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рулет із печінкового паштету «Янтарний»
-
Святковий салат “Мавпа”
-
Лимонно-м’ятне різотто
-
Борщ з часником
-
Міні-піци з рікотою