Салат “Новорічні прикраси”

Салат “Новорічні прикраси”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Новорічні прикраси”

  • телятина варена: 200 г.
  • картопля варена: 1 шт.
  • морква варена: 1 шт.
  • буряк варений: 1 шт.
  • болгарський перець: 1 шт.
  • яйця варені: 2 шт.
  • сік червоної капусти: 5 ст. ложок
  • оливкова олія: 1-2 ст. ложки
  • майонез домашній та сіль за смаком, зелень кропу та сир-косичка для оздоблення

Як приготувати Салат “Новорічні прикраси”

Готуємо так:

  1. Телятину розібрати руками на волокна. Перець подрібнити в блендері, змішати з буряком, натертим на середній тертці, посолити і заправити оливковою олією. Яєчні білки потерти на великій тертці і половину залити соком червоної капусти. Жовтки та моркву потерти на середній тертці (окремо). Картоплю потерти на великій тертці, а моркву – на середній.
  2. Викласти на блюдо картоплю у формі ялинкових іграшок, посолити за смаком і злегка змастити майонезом. Поверх картоплі викласти телятину, посолити і теж змастити майонезом. Декорувати іграшки смужками буряка з перцем, білого та кольорового білка, моркви і жовтка. Нанести візерунки з майонезу і “причепити” іграшки до ялинкової гілки з кропу, оздобивши її бантиком з сиру-косички.. Гачки для іграшок теж зробити з сиру-косички.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал