Салат «Оксамит». Кулінарний рецепт

Салат «Оксамит». Кулінарний рецепт

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Оксамит». Кулінарний рецепт

  • рис варений: 1 склянка
  • буряк варений: 1 шт.
  • чорнослив без кісточок: 10 шт.
  • огірки мариновані: 2 шт.
  • часник: 2-3 зубчики
  • майонез, чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Салат «Оксамит». Кулінарний рецепт

Готуємо так:

 1. Буряк натерти на великій тертці. Огірки мариновані порізати дрібною соломкою. Чорнослив розпарити, очистити від кісточок, порізати.

2. Все змішати, додати рис, часник, пропущений через часникодавку, заправитиі майонезом, посолити і поперчити за смаком, перемішати і викласти в салатницю . Оздобити дрібно порізаною зеленою цибулею, зеленню кропу і кружальцями маринованого огірка.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал