Салат овчарський

Салат овчарський

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат овчарський

  • помідори: 4 шт.
  • огірки: 2 шт.
  • перець солодкий: 2 шт.
  • гриби: 200 г
  • шинка: 150 г
  • бринза: 100 г
  • яйця варені: 2 шт.
  • петрушка: за смаком
  • цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • олія оливкова: 4 ст. ложки
  • оцет натуральний (виноградний або яблучний), сіль : за смаком

Як приготувати Салат овчарський

Готуємо так:

1. Перець змастити олією та запекти у духовці до мякості.  Огірки очистити від шкірки. Помідори, огірки, перець і шинку нарізати кубиками, яйця порізати на четвертинки. Гриби посмажити. Цибулю порізати півкільцями.

2. Викласти у салатницю шарами огірки, помідори, запечений перець, смажені гриби, шинку, цибулю, яйця.

3. Полити олією та оцтом,  кожен шар солити за смаком. Зверху посипати тертою бринзою та петрушкою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал