Салат овчарський
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Салат овчарський
- помідори: 4 шт.
- огірки: 2 шт.
- перець солодкий: 2 шт.
- гриби: 200 г
- шинка: 150 г
- бринза: 100 г
- яйця варені: 2 шт.
- петрушка: за смаком
- цибуля ріпчаста: 1 шт.
- олія оливкова: 4 ст. ложки
- оцет натуральний (виноградний або яблучний), сіль : за смаком
Як приготувати Салат овчарський
Готуємо так:
1. Перець змастити олією та запекти у духовці до мякості. Огірки очистити від шкірки. Помідори, огірки, перець і шинку нарізати кубиками, яйця порізати на четвертинки. Гриби посмажити. Цибулю порізати півкільцями.
2. Викласти у салатницю шарами огірки, помідори, запечений перець, смажені гриби, шинку, цибулю, яйця.
3. Полити олією та оцтом, кожен шар солити за смаком. Зверху посипати тертою бринзою та петрушкою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Веррін з редиски. Кулінарний рецепт
- Салат с куркою і виноградом
- Салат з тунцем
- Салат зі селери з яйцем і горіхами
- Салат з куркою «Спортивний»