Салат «Овочеві тагліателле»

Салат «Овочеві тагліателле»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Овочеві тагліателле»

  • морква - 1 шт.,
  • кабачок - 0,5 шт.,
  • огірок - 1 шт.,
  • щавель - 1 пучок,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • лимонний сік - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • кунжут - для посипання.

Як приготувати Салат «Овочеві тагліателле»

  1. Моркву і кабачок поріжте тонкими довгими пластинками з допомогою овочечистки. Обсмажте овочі на оливковій олії. Перекладіть в тарілку, посоліть, поперчіть, додайте оливкову олію, лимонний сік і порізаний щавель.

  2. В останню чергу додайте огірки, нарізані за допомогою ножа для чищення овочів, перемішайте. Залиште на кілька хвилин маринуватися. При подачі посипте кунжутним насінням.

    Тагліателле – це різновид італійської пасти, у вигляді довгої широкої локшини. Овочеві тагліателле за зовнішнім виглядом нагадують кольорову локшину, але, насправді, є дуже смачним овочевим салатом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат «Овочеві тагліателле»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал