
Салат “Палітра”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Палітра”
- пекінська капуста: 1 качан
- шинка: 200 г
- твердий сир: 200 г
- яйця: 2 шт.
- консервована кукурудза: 1 банка
- огірки: 2 шт.
- помідори: 2 шт.
- зелена цибуля: ½ пучка
- кріп: ½ пучка
- олія: 3-4 ст. ложки
- лимонний сік: ½ ст. ложки
- сіль: за смаком
Як приготувати Салат “Палітра”
Готуємо так:
1. Яйця зварити. Свіжі овочі помити і обсушити. Пекінську капусту тонко нашаткувати, огірки та помідори нарізати шматочками, подрібнити зелену цибулю та кріп (кілька шматочків помідора та кілька гілочок кропу залишити для оздоблення).
2. З кукурудзи відцідити рідину. Шинку та яєчні білки порізати соломкою, жовтки подрібнити, сир потерти на великій тертці, олію змішати з лимонним соком.
3. Перекласти всі інгредієнти у велику салатницю, посолити за смаком і обережно перемішати. Оздобити салат шматочками помідорів та зеленню кропу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат «Струнка талія»
-
Салат зі селери з яйцем і горіхами
-
Салат з печеними помідорами та фетою
-
Салат “На зустріч літу”
-
Салат «Гарний настрій»