Салат “Палітра”

Салат “Палітра”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Палітра”

  • пекінська капуста: 1 качан
  • шинка: 200 г
  • твердий сир: 200 г
  • яйця: 2 шт.
  • консервована кукурудза: 1 банка
  • огірки: 2 шт.
  • помідори: 2 шт.
  • зелена цибуля: ½ пучка
  • кріп: ½ пучка
  • олія: 3-4 ст. ложки
  • лимонний сік: ½ ст. ложки
  • сіль: за смаком

Як приготувати Салат “Палітра”

Готуємо так:

1. Яйця зварити. Свіжі овочі помити і обсушити. Пекінську капусту тонко нашаткувати, огірки та помідори нарізати шматочками, подрібнити зелену цибулю та кріп (кілька шматочків помідора та кілька гілочок кропу залишити для оздоблення).

2. З кукурудзи відцідити рідину. Шинку та яєчні білки порізати соломкою, жовтки подрібнити, сир потерти на великій тертці, олію змішати з лимонним соком.

3. Перекласти всі інгредієнти у велику салатницю, посолити за смаком і обережно перемішати. Оздобити салат шматочками помідорів та зеленню кропу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал