Салат «Перепелине гніздо»

Салат «Перепелине гніздо»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Перепелине гніздо»

  • яловича печінка - 150 г,
  • цибуля - 0,5 шт.,
  • солоні огірки - 50 г,
  • свіжі огірки - 50 г,
  • перепелині яйця - 3 шт.,
  • листя салату і зелень - за смаком,
  • болгарський перець (червоний) - для оздоблення,
  • майонез - для заправки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Салат «Перепелине гніздо»

  1. Яловичу печінку промийте та відваріть в киплячій підсоленій воді до повної готовності.

  2. Печінку і огірки (свіжі та солоні) поріжте тонкою соломкою. Цибулю дрібно поріжте.

  3. Змішайте печінку, огірки та цибулю, заправте майонезом, посоліть і поперчіть за смаком.

  4. На тарілку викладіть листя салату і зелень, по центру викладіть салат. Зверху викладіть перепелині яйця. Посипте болгарським перцем, порізаним кубиками.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал