Салат “Перепілочка”

Салат “Перепілочка”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Перепілочка”

  • горошок зелений: 200 г.
  • редис: 150 г.
  • цибуля зелена: пів пучка
  • яйця перепелині: 6-8 шт.
  • рослинна олія: 3 ст. ложки
  • сік лимона: 1 ч. ложка
  • гірчиця французька в зернах: 1 ч. ложка
  • сіль та перець: за смаком

Як приготувати Салат “Перепілочка”

Готуємо так:

  1. Редис порізати кружальцями, додати горошок. .Зелену цибулю дрібно порізати. Перепелині яйця відварити протягом 5 хвилин в киплячій воді, почистити і порізати навпіл.
  2. Зробити заправку: змішати олію з лимонним соком і гірчицею. З’єднати всі інгредієнти. Заправити, посолити, поперчити за смаком.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал