Салат “Пікантний”

Салат “Пікантний”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Пікантний”

  • сир Рокфор: 50 г
  • селера: 2 стебла
  • груша: 1 шт.
  • гарбузове насіння (почищене): 2 ст. ложки
  • насіння кунжуту: 1 ч. ложка
  • листочки свіжої м'яти для оздоблення
  • Для заправки
  • йогурт натуральний несолодкий: 50 г
  • лимонний сік: 1 ч. ложка
  • білий свіжомелений перець: за смаком

Як приготувати Салат “Пікантний”

Готуємо так:

  1. Сир порізати невеликими кубиками. Селеру та грушу помити. Селеру дрібно нарізати, з груші видалити серцевину й порізати шматочками середнього розміру.
  2. Змішати сир, селеру, шматочки груші, додати гарбузове насіння та насіння кунжуту й заправити йогуртом, змішаним з лимонним соком та білим меленим перцем. 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат “Пікантний”

  1. Очень рискованно соединять молочные продукты с цитрусовыми-есть риск свертывания.А вообще очень оригинально.Спасибо.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал