
Салат “Ракові шийки”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
8
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Ракові шийки”
- риба минтай або тріска: 1 кг
- морква велика: 1 шт.
- кріп: 1 пучок
- майонез: 2-4 ст. ложки
- сіль: за смаком
Як приготувати Салат “Ракові шийки”
Готуємо так:
- Моркву зварити, охолодити, почистити. Залишити частину для прикрашання, решту потерти на дрібній тертці.
- Рибу відварити у підсоленій воді, охолодити. Відділити філе, розім’яти його виделкою, вибираючи дрібні кісточки.
- Кілька гілочок кропу залишити для прикрашання, решту подрібнити.
- Змішати потерту моркву, розім’яту рибу і зелень кропу, посолити, заправити салат майонезом. Прикрасити салат гілочками кропу і квіточкою з моркви, обережно загорнути його у харчову плівку, щоб не присихав і поставити у холодильник хоча б на кілька годин, щоб настоявся.
* Найкраще готувати салат за цим кулінарним рецептом – за добу до подавання. Чим довше він настоюється, тим кращий у нього смак, тим більше він нагадуватиме смак ракових шийок.
* Риба для салату буде смачнішою, якщо варити її у підсоленій воді з додаванням сухого насіння кропу, загорнутого у марлю.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Еклери з полуничним сиропом
-
Рецепт другої страви французьке овочеве рагу “Прованс”
-
Іспанський суп Маріскос
-
Десерт з печива
-
Кексики з цвітної капусти