Салат “Ракові шийки”

Салат “Ракові шийки”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Ракові шийки”

  • риба минтай або тріска: 1 кг
  • морква велика: 1 шт.
  • кріп: 1 пучок
  • майонез: 2-4 ст. ложки
  • сіль: за смаком

Як приготувати Салат “Ракові шийки”

Готуємо так:

  1. Моркву зварити, охолодити, почистити. Залишити частину для прикрашання, решту потерти на дрібній тертці.
  2. Рибу відварити у підсоленій воді, охолодити. Відділити філе, розім’яти його виделкою, вибираючи дрібні кісточки.
  3. Кілька гілочок кропу залишити для прикрашання, решту подрібнити.
  4. Змішати потерту моркву, розім’яту рибу і зелень кропу, посолити, заправити салат майонезом. Прикрасити салат гілочками кропу і квіточкою з моркви, обережно загорнути його у харчову плівку, щоб не присихав і поставити у холодильник хоча б на кілька годин, щоб настоявся.

 

* Найкраще готувати  салат за цим кулінарним рецептом – за добу до подавання. Чим довше він настоюється, тим кращий у нього смак, тим більше він нагадуватиме смак ракових шийок.

* Риба для салату буде смачнішою, якщо варити її у підсоленій воді з додаванням сухого насіння кропу, загорнутого у марлю.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал