Салат “Рибонька”

Салат “Рибонька”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Рибонька”

  • рис: 1 склянка
  • огірки малосольні: 2-3 шт.
  • цибуля зелена: пучок
  • яйця: 3 шт.
  • сардина: 1 банка
  • майонез за смаком, сіль, перець за смаком

Як приготувати Салат “Рибонька”

Готуємо так:

  1. Рис відварити, посолити, поперчити за смаком. Викласти у салатницю, розрівняти, змастити майонезом. Малосольні огірки порізати довільними шматками, викласти поверх рису.
  2. Сардину розім’яти виделкою, змішати з майонезом та викласти на огірки. Яйця зварити, порізати та викласти на сардину. Цибулю порізати та посипати салат зверху.

Щоб салат вийшов соковитим, потрібно дати йому настоятися хоча б 15 хв., а краще за все поставити його на годину  в холодильник.

salat ribonka1

 

 

Автор рецепту: Новикова Маргарита, м. Львів
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал