Салат с копченой курицей «Торжество»

Салат с копченой курицей «Торжество»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат с копченой курицей «Торжество»

  • копченая курица - 300 г,
  • яйца (вареные) - 3 шт.,
  • огурцы - 2-3 шт.,
  • сулугуни - 200 г,
  • кукуруза - 0,5 банки,
  • зеленый лук - 0,5 пучка,
  • майонез - для заправки.

Як приготувати Салат с копченой курицей «Торжество»

  1. Курицу, яйца, сыр порежьте кубиками. Огурцы, вымойте и нарежьте соломкой. С кукурузы слейте воду, лук мелко нарежьте.
  2. Заправьте салат майонезом, хорошо перемешайте.
  3. Выложите салат на блюдо горкой и украсьте дольками огурца.

салат

На фото – чоловік Тетяни Вячеслав.

Автор рецепту: Гудкова Татьяна, г. Черкассы.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Салат с копченой курицей «Торжество»

  1. Знаю, знаю такий рецептик. Спасибі. Але хотілось написати що прикрашати можна будь-чим. Чи то перець, помідори! Салатик дійсно універсальний. Якщо хочеш порадувати око – він для тебе. Також підійде він для того щоб вразити друзів. От дійсно, більшість моїх знайомих навіть не знали про таке. Якщо хочете можете добавити ще помідорок до салату – буде смачно.

  2. Копченое мясо неполезно для организма, но какое же оно вкусное. Изредка по праздникам порадовать себя вкусной вредностью можно. Только вот сулугуни у меня в семье не очень любят. Как считаете, может можно заменить его на колбасный сыр или какой-нибудь сорт твердого сыра? Желательно подскажите на какой.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал