camcumgirls
Салат “Спалах”

Салат “Спалах”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Спалах”

  • печінка яловича: 300 г.
  • яйця: 3 шт.
  • цибуля червона: 2 шт.
  • горошок консервований: 1 банка
  • огірки солоні : 2 шт.
  • майонез, лимонний сік, оцет, сіль за смаком

Як приготувати Салат “Спалах”

Готуємо так:

  1. Печінку зварити, порізати тонкими скибочками, посолити. Цибулю порізати на півкільцями, замаринувати в оцті. Яйця збити, посолити, посмажити омлет. Порізати його тонкими скибочками.
  2. Зробити соус: огірки натерти на тертці, змішати з майонезом, додати трошки лимонного соку. На блюдо викладати кучками цибулю, печінку та омлет. В середину викласти соус, на нього – горошок. Перемішувати безпосередньо за столом.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал