Салат “Спринт”

Салат “Спринт”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Спринт”

  • квасоля червона консервована: 2 банки
  • шампіньйони консервовані: ¾ банки
  • маслини: ½ банки
  • сухарики житні: 1 маленький пакетик
  • олія: 3-4 ст. ложки
  • сіль та перець: за смаком

Як приготувати Салат “Спринт”

Готуємо так:

1. Квасолю перекинути з банок в дуршлак і добре промити під проточною водою.

2. Консервовані шампіньйони відцідити, обсушити і порізати на маленькі шматочки. Підсмажити їх на невеликій кількості олії протягом двох-трьох хвилин.

3. Маслини порізати тоненькими смужками. Викласти салат шарами: квасоля, шампіньйони, маслини, квасоля. Полити зверху рештою олії, за бажанням посолити і поперчити. Перед подачею до столу салат злегка перемішати і посипати житніми сухариками.

* Такий салат можна заправляти не тільки олією, а й сметаною чи майонезом. Також до нього можна додати подрібнену зелень петрушки, кропу та нарізану зелену цибулю чи цибулю-порей.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал