
Салат “Спринт”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
5 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Спринт”
- квасоля червона консервована: 2 банки
- шампіньйони консервовані: ¾ банки
- маслини: ½ банки
- сухарики житні: 1 маленький пакетик
- олія: 3-4 ст. ложки
- сіль та перець: за смаком
Як приготувати Салат “Спринт”
Готуємо так:
1. Квасолю перекинути з банок в дуршлак і добре промити під проточною водою.
2. Консервовані шампіньйони відцідити, обсушити і порізати на маленькі шматочки. Підсмажити їх на невеликій кількості олії протягом двох-трьох хвилин.
3. Маслини порізати тоненькими смужками. Викласти салат шарами: квасоля, шампіньйони, маслини, квасоля. Полити зверху рештою олії, за бажанням посолити і поперчити. Перед подачею до столу салат злегка перемішати і посипати житніми сухариками.
* Такий салат можна заправляти не тільки олією, а й сметаною чи майонезом. Також до нього можна додати подрібнену зелень петрушки, кропу та нарізану зелену цибулю чи цибулю-порей.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Овочева закуска «Дієтична»
-
Великодні заливні яйця
-
Виноградні “трюфелі”
-
Закуска з маринованого оселедця зі сметаною і яблуками
-
Маринований виноград