Салат «Струнка талія»

Салат «Струнка талія»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Струнка талія»

  • рукола: 100 г
  • сир фета: 150 г.
  • апельсин: 2 шт.
  • часник: 1 зубчик
  • сік одного лимону
  • оливкова олія: 2-3 ст. ложки
  • зернятка граната : 2 ст. ложки

Як приготувати Салат «Струнка талія»

Готуємо так:

  1. Апельсин почистити, порізати на шматочки. Фету порізати кубиками, руколу подрібнити.
  2. Зробити соус для заправки. Часник пропустити через часникодавку, змішати з олією, додати лимонний сік, перемішати. Апельсин, фету та руколу покласти в миску, полити соусом, посипати зерняткам гранату.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал