Салат “Табулє”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Табулє”
- булгур: ½ склянки
- помідор: 1 шт.
- зелень петрушки: 1 пучок
- зелена цибуля: 1 пучок
- оливкова олія: 2 ст. ложки
- лимон: ½ шт.
- сіль, чорний мелений перець: за смаком
Як приготувати Салат “Табулє”
Готуємо так:
- Залити булгур 1 склянкою кип’ятку та дати настоятися протягом 25-30 хвилин.
- Помідори, зелень петрушки та цибулі помити та висушити. Помідор порізати дрібними кубиками. Зелень петрушки і цибулю подрібнити.
- З булгура злити воду. Змішати його в салатниці з помідорами та зеленню. Хвойные растения Львов
- З половини лимона вичавити сік. Збити оливкову олію з лимонним соком. Полити цією заправкою салат, посолити і поперчити за смаком. Ретельно все перемішати. Перед подачею до столу дати настоятися салату в холодильнику щонайменше годину.
* За бажанням можна додати трохи більше оливкової олії, а також червоний гострий перець.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Салат “Табулє”
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Булгур відкрила для себе зовсім нещодавно, як показав досвід, це дуже смачна крупа. А ось те що її можна використовувати не тільки як гарнір до риби чи м’яса навіть не знала. Рецепт цікавий, і зовнішній вигляд салату радує око, і головне пісний. Хоча, якщо туди додати відварене філе курки, такий салатик і чоловік із задоволенням з’їсть.