Салат “Табулє”

Салат “Табулє”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Табулє”

  • булгур: ½ склянки
  • помідор: 1 шт.
  • зелень петрушки: 1 пучок
  • зелена цибуля: 1 пучок
  • оливкова олія: 2 ст. ложки
  • лимон: ½ шт.
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Салат “Табулє”

Готуємо так:

  1. Залити булгур 1 склянкою кип’ятку та дати настоятися протягом 25-30 хвилин.
  2. Помідори, зелень петрушки та цибулі помити та висушити. Помідор порізати дрібними кубиками. Зелень петрушки і цибулю подрібнити.
  3. З булгура злити воду. Змішати його в салатниці з помідорами та зеленню. Хвойные растения Львов
  4. З половини лимона вичавити сік. Збити оливкову олію з лимонним соком. Полити цією заправкою салат, посолити і поперчити за смаком. Ретельно все перемішати. Перед подачею до столу дати настоятися салату в холодильнику щонайменше годину.

* За бажанням можна додати трохи більше оливкової олії, а також червоний гострий перець.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат “Табулє”

  1. Булгур відкрила для себе зовсім нещодавно, як показав досвід, це дуже смачна крупа. А ось те що її можна використовувати не тільки як гарнір до риби чи м’яса навіть не знала. Рецепт цікавий, і зовнішній вигляд салату радує око, і головне пісний. Хоча, якщо туди додати відварене філе курки, такий салатик і чоловік із задоволенням з’їсть.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал