camcumgirls
Салат “Тік-так”

Салат “Тік-так”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат “Тік-так”

  • куряча печінка : 400 г.
  • картопля: 2 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • солоні огірки: 3-4 шт.
  • мариновані гриби: 150 г.
  • грецькі горіхи : 0,5 склянки
  • Для оздоблення
  • тертий твердий сир, чорні оливки, зелень кропу, шматочки солодкого перцю, червона ікра білкова.

Як приготувати Салат “Тік-так”

Готуємо так:

  1. Цибулю порізати соломкою. Печінку порізати невеликими кусочками. Горіхи подрібнити. Картоплю відварити в мундирі і порізати кубиками.
  2. Обсмажити до прозорості цибулю, потім додати печінку. Смажити її на повільному вогні, потім посолити і поперчити за смаком.
  3. Огірки порізати кубиками. Гриби порізати. Змішати всі продукти. Заправити салат майонезом і перемішати.
  4. Виложіть салат у вигляді годинника. Усю поверхню обсипати горіхами. У середині зробити коло з орних оливок і посипати на тертим твердим сиром. Краї циферблата і даху обкласти оливками. Стрілки зробити з перцю. Прикрасити зеленню кропу, ікрою і солодким перцем.
Автор рецепту: Світлана Луценко, м. Черкаси
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал