Салат в «мисці» з мексиканського лаваша

Салат в «мисці» з мексиканського лаваша

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Салат в «мисці» з мексиканського лаваша

  • болгарський перець (червоний і жовтий) - 2 шт.,
  • консервована кукурудза - 1 банка,
  • сир гуада - 100 г,
  • в'ялені помідори в олії - за смаком,
  • мексиканський лаваш - тортилья - 4 шт.,
  • зелена цибуля - 0,5 пучка,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • оливкова олія - 3-4 ст. ложки,
  • рослинна олія - 4 ст. ложки,
  • лимонний сік - 3-4 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Салат в «мисці» з мексиканського лаваша

  1. Приготуйте «миски» для салату. У сковороді нагрійте 1 ст. ложку соняшникової олії, підігрійте на ній лаваш, швидко викладіть в миску і відразу ж притисніть другою, такою ж мискою, остудіть. Таким же способом приготуйте інші миски. Коли коржі охолонуть, заберіть миски.

  2. Перець помийте, очистіть від насіння і поріжте брусочками. В’ялені помідори трохи обсушіть паперовою серветкою і поріжте. Зелень помийте і подрібніть. З кукурудзи злийте рідину.

  3. В окремій мисці перемішайте кукурудзу, помідори, перець, сир і зелень, заправте лимонним соком і оливковою олією, посоліть і поперчіть.

  4. Розкладіть салат порційно у «миски» з лавашу і відразу ж подавайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал