Салат в помідорах

Салат в помідорах

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10

Інгредієнти для приготування: Салат в помідорах

  • помідори - 10 шт.,
  • печериці свіжі (або м'ясо) - 300-350 г,
  • сир - 100 г,
  • яйця - 3 шт.,
  • огірок - 2-3 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • зелений горошок (заморожений або консервований) - 100 г,
  • майонез, сіль, зелень петрушки, олія.

Як приготувати Салат в помідорах

  1. Помідори вимити, обсушити, зрізати верхівку, ложкою вийняти м’якоть, трохи посолити всередині, за бажанням краї зробити фігурними.
  2. Яйця відварити і натерти на дрібній тертці. Огірок дрібно порізати або натерти на крупній тертці. Печериці нарізати невеликими шматочками й обсмажити на олії з дрібно порізаною цибулею до готовності. Сир натерти на дрібній тертці, якщо горошок морожений, то обдати окропом і воду злити. Петрушку вимити, обсушити.
  3. У помідори викладати начинку шарами: печериці (м’ясо) з цибулею, майонез; огірок (посолити), трохи майонезу; яйця, майонез; зелений горошок, майонез можна не додавати, а просто прикрасити ним; сир.
  4. Прикрасити салат листочками петрушки і горошком.
Автор рецепту: Наталія Єреміца, м. Житомир
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал