Салат “В шоці”

Салат “В шоці”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат “В шоці”

  • салат зелений та червоний: 100 г
  • куряче філе: 300 г
  • сир: 100 г
  • черешні: 150-200 г
  • полуниця: 7-9 ягід
  • оливкова олія: 3-4 ст. ложки
  • лимонний сік: 2 ст. ложки
  • м'ята свіжа: 1-2 невеликих гілочки

Як приготувати Салат “В шоці”

Готуємо так:

  1. Куряче філе відварити, охолодити і порізати, черешню порізати навпіл, видалити кісточки. Салат порвати, сир порізати кубиками. З’єднати салатне листя, куряче філе, черешню, сир, перемішати і розкласти по тарілках.
  2. Видалити у полуниці плодоніжки, злегка розім’яти ягоди виделкою. Додати масло, лимонний сік, гілочки м’яти, розмішати. 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал