Салат “Вальдорф”

Салат “Вальдорф”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Вальдорф”

  • солодке яблуко: 1 шт.
  • кисле яблуко: 1 шт.
  • стебла селери: 3 шт.
  • волоські горіхи: 100 г
  • лимонний сік: 2 ст. ложки
  • сіль, перець : за смаком
  • нежирний йогурт : для заправки

Як приготувати Салат “Вальдорф”

Готуємо так:

  1. Почистити  яблука від шкірки і серцевини, м’якоть порізати соломкою. Збризнути яблука лимонним соком, щоб вони не потемніли. Нарізати селеру тонкими скибочками. Горіхи обсмажити на сухій сковороді. Змішати всі інгредієнти, заправити йогуртом і лимонним соком. Посолити, поперчити.

*   В класичному американському рецепті цей салат заправляють майонезом. Але використовувати йогурт чи тільки лимонний сік в якості заправки набагато краще. Адже це робить салат ще кориснішим

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал