Салат «Великоднє яйце»

Салат «Великоднє яйце»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Великоднє яйце»

  • куряча грудка (відварна) - 150 г,
  • біла квасоля - 100 г,
  • яйця (варені) - 3 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • селера - 1-2 стебла,
  • олія - 1 ст. ложка,
  • майонез - 100 г,
  • сіль - за смаком,
  • зелень петрушки - для оздоблення.

Як приготувати Салат «Великоднє яйце»

  1. Подрібнені цибулю з морквою обсмажте в олії до м’якості цибулі.

  2. У мисці змішайте порізану відварну курку, нарізані кубиками яєчні білки (жовтки залиште для прикраси), дрібно нарізану селеру. Додайте консервовану квасолю (без рідини), цибулю з морквою, сіль, перець. Заправте майонезом, перемішайте.

  3. На тарілку викладіть салат у формі яйця. Зверху посипте тертим жовтком, прикрасьте селерою і зеленню петрушки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал