Салат “Весна”

Салат “Весна”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Весна”

  • капуста білокачанна: 300 г
  • огірок свіжий: 1 шт.
  • шинка: 100 г
  • олія оливкова: 3 ст. ложки
  • сік з половини лимона
  • цукор: 1/4 ч. ложки
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • зелена цибуля (разом з білими частинами), зелена петрушка, морква та майонез : для оздоблення

Як приготувати Салат “Весна”

Готуємо так:

  1. Змішати лимонний сік з оливковою олією, додати цукор, сіль та чорний мелений перець і добре збити все разом, щоб утворилася однорідна маса (вона має побіліти і загуснути).
  2. Огірок добре помити, почистити від шкірки (шкірку зрізати якомога тонше і не викидати – вона знадобиться для оздоблення) і нарізати . Капусту тонко нашаткувати, а шинку нарізати кубиками. Постельное белье Киев
  3. Викласти овочі та шинку на тарілку і полити олійно-лимонною заправкою.
  4. Білу частину зеленої цибулі почистити, помити, зробити надрізи і втикнути в середину салату. Зі шкірки огірка вирізати листочки, й оздобити ними квіточки. Посипати салат дрібно нарізаною зеленню та морквою. У центр видавити трошки майонезу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Салат “Весна”

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал