
Салат “Весна”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Весна”
- капуста білокачанна: 300 г
- огірок свіжий: 1 шт.
- шинка: 100 г
- олія оливкова: 3 ст. ложки
- сік з половини лимона
- цукор: 1/4 ч. ложки
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
- зелена цибуля (разом з білими частинами), зелена петрушка, морква та майонез : для оздоблення
Як приготувати Салат “Весна”
Готуємо так:
- Змішати лимонний сік з оливковою олією, додати цукор, сіль та чорний мелений перець і добре збити все разом, щоб утворилася однорідна маса (вона має побіліти і загуснути).
- Огірок добре помити, почистити від шкірки (шкірку зрізати якомога тонше і не викидати – вона знадобиться для оздоблення) і нарізати . Капусту тонко нашаткувати, а шинку нарізати кубиками. Постельное белье Киев
- Викласти овочі та шинку на тарілку і полити олійно-лимонною заправкою.
- Білу частину зеленої цибулі почистити, помити, зробити надрізи і втикнути в середину салату. Зі шкірки огірка вирізати листочки, й оздобити ними квіточки. Посипати салат дрібно нарізаною зеленню та морквою. У центр видавити трошки майонезу.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Салат “Весна”
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
аппетитно
прикольно