Салат «Весняний»
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Салат «Весняний»
- сухарики з чорного хліба - 90 г,
- капуста - 110 г,
- листя салату - 1 пучок,
- сир - 80 г,
- сметана - 250 мл,
- сіль - за смаком.
Як приготувати Салат «Весняний»
-
Сухарики викладіть в салатницю, залийте сметаною, посоліть і залиште набухати.
-
Листя салату помийте, обсушіть і поріжте на смужки довжиною 3-4 см., шириною 0,5-1 см.
-
Капусту помийте, почистіть і наріжте смужками товщиною 0,2 см. Сир потріть на крупній тертці. Всі інгредієнти додайте до сметани, перемішайте.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат “Палітра”
- Салат з тунцем
- Салат “На зустріч літу”
- Салат до 8 березня «Ромашкове поле»
- Салат з картоплі з черемшою