Салат «Весняний»

Салат «Весняний»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Весняний»

  • сухарики з чорного хліба - 90 г,
  • капуста - 110 г,
  • листя салату - 1 пучок,
  • сир - 80 г,
  • сметана - 250 мл,
  • сіль - за смаком.

Як приготувати Салат «Весняний»

  1. Сухарики викладіть в салатницю, залийте сметаною, посоліть і залиште набухати.

  2. Листя салату помийте, обсушіть і поріжте на смужки довжиною 3-4 см., шириною 0,5-1 см.

  3. Капусту помийте, почистіть і наріжте смужками товщиною 0,2 см. Сир потріть на крупній тертці. Всі інгредієнти додайте до сметани, перемішайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал