Салат “Язичок у горіхах”

Салат “Язичок у горіхах”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Салат “Язичок у горіхах”

  • яловичий язик середнього розміру: 1 шт.
  • несолодкі яблука: 2-3 шт.
  • кедрові горішки: 50 г
  • соєвий соус: 3-4 ст. ложки
  • оливкова олія: 2 ст. ложки
  • чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Салат “Язичок у горіхах”

Готуємо так:

  1. Язик зварити в підсоленій воді, остудити та почистити. Яблука помити. Порізати язик та яблука тоненькою соломкою.
  2. Додати кедрові горіхи, соєвий соус та оливкову олію, поперчити за смаком. Шерстяные ковры
  3. Ретельно перемішати всі інгредієнти та залишити салат настоятися хоча б протягом 30 хвилин.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал