Салат з баклажанів та моркви

Салат з баклажанів та моркви

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат з баклажанів та моркви

  • баклажан - 1 шт.,
  • морква - 2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • сухарики (домашні) - за смаком,
  • зелень кропу і петрушки - 0,5 пучка,
  • часник - 1-2 зубці,
  • олія - для смаження,
  • майонез (за бажанням) - 1 ст. ложка,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Салат з баклажанів та моркви

  1. Баклажан очистіть, поріжте соломкою і замочіть на 10 хвилин у підсоленій воді.

  2. Цибулю тонко поріжте півкільцями.

  3. Моркву натріть на тертці для корейської моркви.

  4. У розігрітій олії обсмажте цибулю з морквою 2-3 хвилини, викладіть на паперову серветку.

  5. У сковороду додайте трохи олії. Баклажани відіжміть, обсмажте до м’якості і викладіть на паперову серветку.

  6. Змішайте баклажани, моркву з цибулею, додайте подрібнену зелень, видавіть часник, посоліть, поперчіть, за бажанням додайте майонез, перемішайте.

  7. Перед подачею на стіл додайте сухарики, перемішайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал