Салат з болгарським перцем та родзинками

Салат з болгарським перцем та родзинками

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат з болгарським перцем та родзинками

  • червоний болгарський перець : 1 шт.,
  • жовтий болгарський перець : 1 шт.,
  • оранжевий болгарський перець : 300 г.
  • листя руколи : 150 г,
  • жовті родзинки : ½ склянки,
  • олія : 3 ст. ложки,
  • бальзамічний оцет : 1 ст. ложка,
  • насіння фенхелю : 0,5 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець за смаком

Як приготувати Салат з болгарським перцем та родзинками

Готуємо так:

  1. Болгарський перець помити, почистити від зернят та нарізати тоненькою соломкою.  Родзинки залити окропом на 15 хвилин.
  2. Розігріти на сковороді олію та обсмажити болгарський перець протягом 7 хвилин на середньому вогні. Посолити та поперчити за смаком. Додати родзинки та насіння фенхелю та обсмажувати ще 5 хвилин. Додати бальзамічний оцет та перемішати.
  3. Листя руколи помити та посушити, порвати руками на невеликі кусочки, залишивши кілька листків для оздоблення. Змішати руколу з перцем, викласти на тарілку та оздобити цілими зеленими листками руколи.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал