Салат з брокколі і цвітної капусти під апельсиновим соусом

Салат з брокколі і цвітної капусти під апельсиновим соусом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат з брокколі і цвітної капусти під апельсиновим соусом

  • цвітна капуста - 500 г,
  • броколі - 500 г,
  • грейпфрут (або апельсин) - 1 шт.,
  • оливкова олія, розмарин, сіль, чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Салат з брокколі і цвітної капусти під апельсиновим соусом

  1. Капусту відваріть протягом 5-7 хвилин у підсоленій воді, додавши розмарин і 1 ст. ложку оливкової олії. Воду злийте і промийте капусту під струменем холодної води.
  2. У сотейнику розігрійте оливкову олію, додайте трохи розмарину і очищений від плівок грейпфрут, тушкуйте на слабкому вогні 3-5 хвилин, періодично помішуючи, приправте сіллю і перцем за смаком.
  3. Овочі викладіть на тарілку і полийте соусом.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал