Салат з буряка з курячою печінкою

Салат з буряка з курячою печінкою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: Салат з буряка з курячою печінкою

  • червоний буряк: 2 шт.
  • куряча печінка: 200 г
  • яблучний оцет: 6 ст. ложок
  • оливкова олія: 4 ст. ложки
  • гілочки петрушки: 6 шт.
  • дрібка меленого кмину
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Салат з буряка з курячою печінкою

Готуємо так:

  1. Буряк зварити у великій кількості води до готовності й охолодити.Розігріти на сковороді оливкову олію і обсмажити курячу печінку протягом кількох хвилин на сильному вогні. Посолити, поперчити, приправити меленим кмином. Викласти печінку на окрему тарілку.
  2. Налити на сковорідку 2 ст. ложки яблучного оцту, трохи нагріти і знову викласти печінку. Тушкувати протягом 3-4 хвилин, постійно помішуючи. Зняти сковорідку з вогню та дати печінці остигнути. Детские ковры
  3. Охолоджену печінку порізати кубиками. Буряк почистити, помити та порізати кубиками, перемішати з порізаною печінкою. Викласти в чотири салатниці.
  4. Змішати решту оцту та оливкової олії та заправити салат. Петрушку помити, подрібнити та оздобити нею салат.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат з буряка з курячою печінкою

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал