Салат з буряка з курячою печінкою
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
75 min
Інгредієнти для приготування: Салат з буряка з курячою печінкою
- червоний буряк: 2 шт.
- куряча печінка: 200 г
- яблучний оцет: 6 ст. ложок
- оливкова олія: 4 ст. ложки
- гілочки петрушки: 6 шт.
- дрібка меленого кмину
- сіль, чорний мелений перець: за смаком
Як приготувати Салат з буряка з курячою печінкою
Готуємо так:
- Буряк зварити у великій кількості води до готовності й охолодити.Розігріти на сковороді оливкову олію і обсмажити курячу печінку протягом кількох хвилин на сильному вогні. Посолити, поперчити, приправити меленим кмином. Викласти печінку на окрему тарілку.
- Налити на сковорідку 2 ст. ложки яблучного оцту, трохи нагріти і знову викласти печінку. Тушкувати протягом 3-4 хвилин, постійно помішуючи. Зняти сковорідку з вогню та дати печінці остигнути. Детские ковры
- Охолоджену печінку порізати кубиками. Буряк почистити, помити та порізати кубиками, перемішати з порізаною печінкою. Викласти в чотири салатниці.
- Змішати решту оцту та оливкової олії та заправити салат. Петрушку помити, подрібнити та оздобити нею салат.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Салат з буряка з курячою печінкою
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Салаты с буряком всегда хороши