Салат з буряків та кабачків

Салат з буряків та кабачків

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Салат з буряків та кабачків

  • кабачки: 2 кг
  • буряки варені: 2 кг
  • цибуля ріпчаста: 1,5 кг
  • цукор: 2 склянки
  • олія: 2 склянки
  • оцет: 1,5 склянки
  • сіль: 2 ст. ложки

Як приготувати Салат з буряків та кабачків

Готуємо так:

1. Кабачки та буряки почистити,  натерти на крупній тертці.  Цибулю почистити, нарізати півкільцями. 

2. У ємність налити олію, поставити на вогонь. Коли закипить, покласти цибулю і тушкувати 15 хв. 

3. Потім додати цукор, сіль, оцет, а також кабачки і буряк.  Тушкувати на невеликому вогні 15-20 хв.  Розкласти по стерилізованих банках і закатати. Охолоджувати в перевернутому вигляді під ковдрою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал