camcumgirls
Салат з червоної капусти та цитрусів

Салат з червоної капусти та цитрусів

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат з червоної капусти та цитрусів

  • червонокачанна капуста -250 г,
  • апельсин -150 г,
  • мандарин -150 г,
  • лимонний сік за смаком,
  • оливкова олія для заправки,
  • олія грецького горіха ТМ ECO OLIO -2 ст. ложки,
  • волоські горіхи -жменя,
  • зелень петрушки і сіль -за смаком.

Як приготувати Салат з червоної капусти та цитрусів

  1. Дрібно наріжте капусту, посоліть і перемішайте, стискаючи руками, як тісто, щоб виступив сік.олія грецького горіха
  2. Почищені апельсини та мандарини поріжте кубиками. Частину апельсинів поріжте кружечками.
  3. Змішайте фрукти з капустою, додайте сік лимону, олію грецького горіха, оливкову олія і подрібнену петрушку.
  4. Викладіть салат на кружечки апельсина. Охолодіть.
  5. Перед подачею посипте салат подрібненими волоськими горіхами.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал