Інгредієнти для приготування: Салат з червоної капусти та цитрусів
- червонокачанна капуста -250 г,
- апельсин -150 г,
- мандарин -150 г,
- лимонний сік за смаком,
- оливкова олія для заправки,
- олія грецького горіха ТМ ECO OLIO -2 ст. ложки,
- волоські горіхи -жменя,
- зелень петрушки і сіль -за смаком.
Як приготувати Салат з червоної капусти та цитрусів
- Дрібно наріжте капусту, посоліть і перемішайте, стискаючи руками, як тісто, щоб виступив сік.
- Почищені апельсини та мандарини поріжте кубиками. Частину апельсинів поріжте кружечками.
- Змішайте фрукти з капустою, додайте сік лимону, олію грецького горіха, оливкову олія і подрібнену петрушку.
- Викладіть салат на кружечки апельсина. Охолодіть.
- Перед подачею посипте салат подрібненими волоськими горіхами.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат “Хрумтик”
-
Веррін з редиски. Кулінарний рецепт
-
Салат з броколі і апельсину
-
Салат з тунцем
-
Салат з редькою і ковбасою