camcumgirls
Салат з форелі та чорного рису

Салат з форелі та чорного рису

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат з форелі та чорного рису

  • чорний рис відварний (або білий) - 5 ст. ложок,
  • форель (малосольна) - 70 г,
  • огірок (маленький) - 1 шт.,
  • перепелині яйця - 4 шт.,
  • салат фрізе та ікра для прикраси,
  • натуральний йогурт - 3 ст. ложки,
  • олія гарбузового насіння (нерафінована) - 2 ч. ложки.

Як приготувати Салат з форелі та чорного рису

  1. Яйця відваріть. Огірок і сьомгу наріжте кубиками.
  2. Йогурт змішайте з олією гарбузового насіння.
  3. На дно формочки у вигляді сердечка викладіть рис, далі трохи заправки. Потім викладіть шматочки сьомги, заправку, порізаний огірок, порізані яйця, заправку, рис. Верхівку салату змастіть заправкою, прикрасьте червоною ікрою. Тарілку прикрасьте салатом фрізе.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал