Салат з гарбуза з овочами

Салат з гарбуза з овочами

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Салат з гарбуза з овочами

  • м’якоть гарбуза: 400 г.
  • огірки мариновані: 200 г.
  • помідори: 200 г.
  • цибуля: 100 г.
  • олія: 2 ст. ложки
  • оцет фруктовий: 1 ст. ложка
  • сіль, червоний перець, зелень

Як приготувати Салат з гарбуза з овочами

Готуємо так:

  1. Гарбуз і цибулю потерти на великій тертці. Огірки і помідори порізати кубиками.
  2. Всі інгредієнти змішати, додати фруктовий оцет, червоний мелений перець і сіль за смаком. Заправити салат олією.
  3. Викласти салат на тарілку, прикрасити зеленню.
  • Салат можна приготувати й по іншому, наприклад, злегка запекти гарбуз у духовці, а потім порізати м’якоть кубиками, чи, скажімо, проварити м’якоть гарбуза кілька хвилин у підсоленій воді, відцідити, охолодити, подрібнити і додати у салат.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал