Салат з гарбузом і фетою

Салат з гарбузом і фетою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат з гарбузом і фетою

  • гарбуз: 200 г.
  • фета: 200 г.
  • салат рукола: 150 г
  • червона цибуля: 1 шт.
  • гарбузове насіння: 3 ст. ложки
  • оливкова олія: 2 ст. ложки
  • суміш спецій (перець, паприка, куркума, сушені петрушка та цибуля): 1 ч. ложка
  • сіль за смаком
  • Для заправки
  • оливкова олія : 4 ст. ложки
  • лимонний сік: 1 ч. ложка

Як приготувати Салат з гарбузом і фетою

Готуємо так:

1. Гарбуз почистити і нарізати кубиками. Викласти у форму для запікання, полити оливковою олією, посолити, посипати сумішшю спецій і запікати в духовці, розігрітій до 200 С 20 хвилин.

2. Цибулю почистити і на шинкувати тонкими кільцями. Фету нарізати кубиками. Руколу помити і обсушити. Приготувати заправку: змішати оливкову олію, лимонний сік, сіль та перець за смаком.

3. змішати в салатниці шматочки гарбуза, цибулю, фету та руколу. Полити заправкою, перемішати і посипати зверху гарбузовим насінням.

Читайте також: Каротин – вітамін краси

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал